
Satın alma departmanı tarafından potansiyel tedarikçiler bulunur ve ilk görüşmeler yapılır.

Hijyen kalite yetkililerimizce habersiz denetimler yapılır ve numuneler alınır. Onaylanan tedarikçilerle bir sonraki aşamaya geçirilir.

Tedarikçilerden alınan numuneler üretim departmanına sevk edilir. Ürünün lezzeti, pişmesi ve kullanım kalitesi ile ilgili deneyler yapılır.

Bu işleme eş zamanlı olarak ürünler kendi laboratuvarımızda incelenir, ihtiyaç duyulursa akredite dış laboratuvarlara da gönderilerek ürün kalitesi tespit edilir. Ürün ve markanın onayına müteakip firma “onaylı tedarikçi listesine” dahil edilir.

Yapılan incelemelerin sonuçlarına göre kalite ve satın alma departmanlarının ortak değerlendirmeleri ile ürünlerin alınıp alınmayacağına karar verilir. Onaylı tedarikçiler dışında hiçbir firma ile çalışılamaz.

Tedarikçinin performansı periyodik denetimler, laboratuvar analizleri ve mutfaklar tarafından ürün kabulünde ve kullanımındaki kalitesi konusundaki bildirimlere dayanan bir formül ile puanlandırılır..

Tedarikçiler sürekli izlenir ve sistemlerini iyileştirmesi yönünde destek olunur.